Pihakirppiskierros Evijärvellä 11.6.2016

Kirppiskartta11062016_webEvijärvellä järjestetään valtakunnallisen Avoimet kylät –teemapäivän merkeissä lauantaina 11.6. koti- ja pihakirppistempaus, johon on ilmoittautunut yli  kolmekymmentä kohdetta. Anita Koo:n navettamyymälä Kuoppa-aholla, Jokikylän koululla palveleva Agatha Second Hand Shop, Väinöntalon museo ja Sillankorvan leirintäalue ovat niinikään tempauksessa mukana useampien myyjien voimin. Näissä kohteissa on jaossa  kierroksen paperikarttoja.

Oman karttasi voit imuroida ja tulostaa karttakuvaa klikkaamalla tai TÄSTÄ LINKISTÄ

Tietokoneella tai älypuhelimella selattava kartta löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisätietoa löytyy myös Evijärven pihakirppiskierroksen facebook-sivulta

Erilaisia pihakirppiksiä rakennetaan ulkovarastoihin, terasseille, autotalleihin ja avoimen taivaan alle. Pihakirppiksiltä löytyy niin lasten kuin aikuisten vaatteita, astioita, kesälukemista, keräilytavaraa, kukkia, monenlaista koristetta ja tarviketta niin kotiin, mökille kuin puutarhaankin – ja luvassa on myös suuhunpantavaa!

Kannattaaa viettää lauantai Evijärvellä rattoisasti kyläillen ja samalla kirppislöytöjä tehden, tavataan kylillä!

——

Toiselle tarpeeton on toiselle aarre: Haluatko pistää tavaraa myyntiin? Jos haluat pistää myyntipöydän pihaasi, täytä lomake TÄSSÄ LINKISSÄ   tai ilmoita nimesi ja lähiosoitteesi Päivi Kultalahdelle, p. 045 123 0590,
sähköposti p.kultalahti@gmail.com tai tapahtuman facebook-sivulla.

 

IMG_9984

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s