Elokirppis Evijärvellä lauantaina 8.8.

Elokirppiskartta2015_fb Elokirppiskartta2015_printEvijärvellä järjestetään lauantaina 8.8. pihakirppistempaus, johon on ilmoittautunut mukaan yli 30myyjää. Lisäksi on avoinna Jonnin joutavat entisessä Vasikka-ahon kyläkaupassa, ja Sillankorvan leirintäalueellakin on useita myyntipöytiä. Kirppiskarttaa on jaossa näiden lisäksi työpaja Anita Koolla ja Väinöntalon museolla, jotka niinikään osallistuvat tempaukseen.  Kartan voi imuroida mukaansa myös tästä linkistä: ELOKIRPPISKARTTA2015

Kierroksen googlemaps-kartta löytyy tästä linkistä: Google-kartta

Pihakirppiksiltä löytyy niin lasten kuin aikuistenkin vaatteita, astioita, kirjoja, kukkia ja syksyn satoa, monenlaista koristetta ja tarviketta niin kotiin, mökille kuin puutarhaankin, ja tarjolla on myös suuhunpantavaa. Tervetuloa pihakierrokselle Evijärvelle viettämään lauantaipäivä rattoisasti kyläillen ja samalla kirppislöytöjä tehden, tavataan kylillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s