Elokirppis Evijärvellä 8.8.2015

Lämmin kiitos kaikille Evijärven kesäkuun kirppispäiville osallistuneille! Tapahtuma sai niin hyvän suosion, että päätimme uusia sen elokuussa: lauantaina 8.8. klo 10-15 pistävät evijärveläiset jälleen pystyyn kunnon kierroksen. Osa  myyjistä saattaa lisäksi jatkaa vielä sunnuntaina 9.8. klo 11-15. Asiakkaiden toivomuksesta on kellonajat nyt yhtenäistetty.

Tapahtuma laitetaan jälleen myös facebookiin ja kohteista rakennetaan googlemaps-kartta. Ilmoittautumisia voi laittaa pitkin kesää osoitteeseen kotikirppikset@gmail.com tai puh. 045 123 0590. Tarkka lähiosoite, yhteyshenkilön nimi ja lisäksi vaikka muutama sana tarjolla olevista tuotteista. Kuviakin voi laittaa, kootaan Elokirppiksen sadosta oma galleria!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s