Pihakirppispäivät Evijärvellä 5.-7.6.

kuvariviEvijärvellä järjestetään kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna koti- ja pihakirppistempaus, johon on ilmoittautunut 28 kohdetta. Tapahtuma on osa valtakunnallista Avoimet kylät -päivää: suurin osa myyjistä toteuttaa pihakirppiksensä lauantaina 6.6., mutta muutamalla myyjällä ovat avoimet ovet läpi viikonlopun.

Työpaja Anita Koo:n navettamyymälän kirppispäivä on niinikään lauantaina, samoin aivan Evijärven ja Pedersören rajan tuntumassa Juurikoskella on lauantaina monipuolinen kesätapahtuma. Luonnollisesti Jokikylän Agathan kirppiksen ovet ovat avoinna koko viikonlopun, ja Sillankorvan leirintäalueen kahviossakin on useampia myyjiä.

Erilaisia pihakirppiksiä on rakennettu niin ulkovarastoihin, terasseille, tehdashalliin, autotalleihin ja avoimen taivaan alle. Pihakirppiksiltä löytyy niin lasten kuin aikuisten vaatteita, astioita, kesälukemista, monenlaista koristetta ja tarviketta niin kotiin, mökille kuin puutarhaan. Tulevan viikonlopun voi siis viettää rattoisasti kyläillen ja samalla kirppislöytöjä tehden, tavataan kylillä!

Katso kartta ja eri kohteiden aikataulu  TÄÄLTÄ. (googlemaps-kartta)

Myyjät voivat ladata opasteen pihalleen linkkiä tai kuvaa klikkaamalla kirppiskyltti
Tervetuloa tekemään
kirppispäivän
löytöjä Evijärvelle!

Tule kivalle kesäpäivän kierrokselle Evijärven pihakirppiksiin! Tulosta kartta tästä tai hae kopio käteen esim. Työpaja Anita Koolta (Voltintie 16, Kuoppa-aho tai Sillankorvan leirintäalueelta (Kirkkotie 295)

kirppiskartta2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s